Nederlands
English
 

 

Dankzij de vruchtbare geestgronden is de bollenstreek al honderden jaren uniek in de wereld. Die reputatie dankt de streek vooral aan de tulpen en hyacinten. Maar de variƫteit is van oudsher veel rijker. Kom eens langs en ontdek de vele soorten in mijn pluktuin.

over Annemieke

 

Mijn man Pieter Damen en ik zijn gek op bloemen. Ons bedrijf is dan ook uit hobby ontstaan. Hoewel er in Nederland tientallen pluktuinen zijn, bleek in de streek die wereldberoemd is om zijn bloemen nog geen pluktuin te bestaan. Daarom besloten we in 2009 te starten met Annemieke's Pluktuin. Op onze kwekerij telen wij uitsluitend op milieuvriendelijke wijze bloemen, vooral verschillende soorten scabiosa's waar de bloemen van geoogst worden.

 

Met Annemieke's Pluktuin wil ik iedereen die van bloemen houdt in de gelegenheid stellen om met ons te komen genieten van onze bloemenpracht en om zelf mooie en creatieve boeketten samen te stellen. Onze Pluktuin is een leuk doel voor een fietstocht. En onze Pluktuin is ook een erg leuk uitje voor groepen, van welke samenstelling dan ook.

 

Ik verheug me op uw komst.

Annemieke de Haan